Όροι Χρήσης

Το www.marazi.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής πώλησης Ακρυλικών, Χαλαζιακών, και άλλων επιφανειών, καθώς και κοπτικών, και άλλων αξεσουάρ της εταιρείας Μαραζάκης Μιχ. Αριστείδης. Η έδρα μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Δαιδάλου 2 Καλιθέα, Ηράκλειο Κρήτης.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να διαβάσετε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.marazi.gr συνεπάγεται τη ρητή συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.
Αν θέλετε να µας ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά µε τους όρους και προϋποθέσεις ή αν έχετε σχόλια ή παράπονα για την ιστοσελίδα µας, παρακαλούμε στείλτε µας e-mail στο info@marazi.gr ή καλέστε μας στο 2810 237607.

Το www.marazi.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αναθεωρήσει τους όρους χρήσης, την εμπορική πολιτική του ηλεκτρονικού καταστήματος οποτεδήποτε το κρίνει. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή δίχως προειδοποίηση και χωρίς να φέρει ευθύνη απέναντι στον πελάτη.

Οποιαδήποτε τέτοιου είδους αλλαγή θα γνωστοποιείται μέσα από αυτή την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος και οι συναλλαγές αυτές θα αποκτούν ισχύ από τη στιγμή της πραγματοποίησής τους και άμεσης δημοσίευσης στο www.marazi.gr .

Παρεχόμενες Πληροφορίες & Προϊόντα

Η εταιρεία δεσμεύεται ως προς τη ποιότητα, τη πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδα του, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες, χρώματα που δε μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια.

Το www.marazi.gr αποτελεί τον μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο των πνευματικών δικαιωμάτων όλων των περιεχομένων που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες του. Φωτογραφίες τρίτων και λογότυπα τρίτων, κατοχυρωμένων ως σήματα χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση στην ανεύρεση των προϊόντων και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των εν λόγω εταιρειών. Απαγορεύεται ρητώς και με οποιονδήποτε τρόπο η αναπαραγωγή, αντιγραφή, μεταφορά και χρήση του συνόλου ή και μέρους εκ των περιεχομένων των ιστοσελίδων του και διώκεται ποινικώς, βάσει των ισχυόντων νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων που χρησιμοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να μην ανταποκρίνονται πλήρως στο προϊόν. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα πριν την αγορά ή κατά την επιβεβαίωση να θέσει οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την συσκευασία του προϊόντος στο www.marazi.gr

Η εταιρεία Μαραζάκης Μιχ. Αριστείδης δε φέρει ευθύνη:

  • για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας.
  • για το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων, σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.
  • για κακή ποιότητα προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες, επειδή τα εμπορεύματα παραλαμβάνονται από προμηθευτές ή/και κατασκευαστές, συσκευασμένα Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για την αντικατάστασή του.
  • για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση του πελάτη για τη μη διαθεσιμότητά τους.

Το www.marazi.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε, θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που θα εμφανίζονται κατά διαστήματα στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρεία «Μαραζάκης Μιχ. Αριστείδης» ενημερώνει τους χρήστες/επισκέπτες του ηλεκτρονικού της καταστήματος ότι επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα, βάσει του νόμου (Ν. 2472/1997) και των σχετικών τροποποιήσεων του.
Τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται κατά τη διαδικασία της εγγραφή του χρήστη/επισκέπτη στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών. Δε δημοσιεύονται και δε μεταβιβάζονται σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997). Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου. Εάν επιθυμείτε διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων δεν έχετε παρά να ενημερώσετε την εταιρία μας γραπτώς.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών, χρηστών και πελατών της. Εάν κάποιος χρήστης/επισκέπτης, δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία μας μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα (www.marazi.gr)

Πνευματικά Δικαιώματα

Το www.marazi.gr είναι επίσημη ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό κατάστημα για που ανήκει στην εταιρία «Μαραζάκης Μιχ. Αριστείδης». Επομένως, όλο το περιεχόμενο συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και εργαλείων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία www.marazi.gr.Κάθε δημόσια χρήση στοιχείων που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας χωρίς την άδεια τουwww.marazi.gr. διώκεται ποινικά σύμφωνα με τον νόμο περί ατομικών και πνευματικών δικαιωμάτων.

Υποχρεώσεις Χρήστη / Επισκέπτη

Η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη/επισκέπτη.
Ο χρήστης/επισκέπτης αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή και να εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του www.marazi.gr.
Δεσμεύεται ότι δε θα βλάψει τρίτους με κακόβουλη χρήση της ιστοσελίδας και πως δε θα παραβιάσει τα προσωπικά δεδομένα άλλων.
Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

Να παρέχει αληθή στοιχεία εγγραφής, πληρωμής και παράδοσης. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί εσκεμμένη ανακρίβεια στα στοιχεία, το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μη ολοκλήρωσης της εγγραφής ή άμεσης απενεργοποίησης (αν είναι ήδη ενεργός) του λογαριασμού του. Επίσης, αν τα στοιχεία που αφορούν την πληρωμή ή την παράδοση δόθηκαν λαθεμένα (εσκεμμένως), η εταιρία έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά.
Θα πρέπει να διατηρεί μυστικό και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username και password). Υποχρεούται να ενημερώνει την www.marazi.gr άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των κωδικών του από τρίτους.
Το www.marazi.gr δε φέρει ευθύνη για κακή χρήση ή διαχείριση του λογαριασμού του πελάτη από τυχόν απώλεια των κωδικών.

Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του www.marazi.gr και του χρήστη/επισκέπτη και δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Όλοι οι παραπάνω Όροι & Προϋποθέσεις ενημερώθηκαν τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2017.